KTE

Lazic: " Természetesen fáj, de ilyen az élet..."

Ha nagyobb arányban tudott volna nyerni Kecskeméten a Naturtex-SZTE-Szedeák, akkor beállította volna történelme legjobb eredményét, hiszen idén is bejutott volna a legjobb nyolc közé. Hiába a pozitív mérleg a szezon végén, a 18 győzelemmel és 16 vereséggel zárt Magyar Kupa bronzérmes így a kilencedik helyen végzett, A csapat vezetőedzőjét, Nikola Lazicot kértük fel a mögöttünk hagyott idény összegzésére.

Nikola Lazic

Révész Ádám: "egy percig sem hagyjuk magunkat!"

Két bajnokit játszik a héten a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata: az elsőt ma 18 órától Kecskeméten, a másodikat vasárnap hazai pályán a Zalaegerszeg ellen. Egyelőre ez a fontos, a magyar kupa február közepén esedékes nyolcas döntője csak ezután következhet.

Győzelemmel indult az év!

Naturtex-SZTE-Szedeák-Kecskemét 86-77 (28-23, 18-18, 21-19, 19-17)
Férfi kosárlabda NB I A csoport, 3. forduló (elhalasztott mérkőzés). Szeged, újszegedi sportcsarnok, 1000 néző. Vezette: Farkas, Tőzsér, Minár.
Naturtex-SZTE-Szedeák: BOLTICS 16/3, LILOV 33/18, Csirics 3, Juhos 4, SULOVICS 22/6. Csere: Révész 4, Wirth, Bán 4. Vezetőedző: Nikola Lazics.

Pages

Subscribe to RSS - KTE

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex