Branko Jereminov

Branko: "...ez a mi városunk!"

Hetedik vereségét szenvedte el szombaton a Naturtex-SZTE-Szedeák a férfi kosárlabda NB I/A csoportjában: bár a címvédő Szolnok elleni meccsen nem lehettek vérmes reményei Nikola Lazic együttesének, azonban a tavaszhoz hasonlóan ezúttal is szoros meccset tudtak játszani a szegediek a Tiszaligeti sportcsarnokban. A évzáró Falco elleni meccs előtt kérdeztük a csapat irányítóját, Branko Jereminovot.

 

Moravcsik Áron karriercsúcsa

Karriercsúcsot jelentő 17 pontig jutott a Nyíregyháza elleni 97-87-es győzelem során Moravcsik Áron, a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapatának irányítója. Az élvonalban ebben a szezonban debütáló játékos elmondta: szeretné, ha mindig ilyen teljesítménnyel tudná segíteni a szegedieket.
 
 

Szezon előtti bravúr

Csapatunk a Naturtex-SZTE-Szedeák szeptember 11-12-én a Félegyházi Pékség Kosárlabda Kupán vett részt. A két napos tornán a KTE-Duna Aszfalt, az Atomerőmű SE, a JP-Top Cop Jászberény és a szegediek vettek részt. Pénteken két mérkőzés került megrendezésre, az első összecsapáson az ASE legyőzte a Jászberényt, míg a második összecsapáson a Tisza-partiak kerekedtek felül a hírös városon. Így szombaton a bronzmérkőzés a KTE-Jászberény meccs volt, ezt követte a Duna- és Tisza-parti csapatok csatája, a Szedeák-ASE. 

A torna végeredménye:

Nyári felkészülés Szedeák-módra

Beléptünk a nyár utolsó harmadába, a pihenést felváltja a kemény munka, felkészülés a következő szezonra. A Naturtex-SZTE-Szedeák fiatalokkal kiegészülve megkezdte az alapozást augusztus elején Nikola Lazic, Milenko Topic és Simándi Árpád vezényletével, és a héten csatlakozott a csapathoz Andrija Ciric és Branko Jereminov is. A megfelelő kondi megszerzéséhez elengedhetetlen a futás és az erőnléti edzés, tehát a fő szerepet az ilyen edzések játszák a Szedeák játékosainak életében. Szerencsére azonban a labda, a játék is egyre nagyobb hangsúlyt fog kapni az idő múlásával.

Pages

Subscribe to RSS - Branko Jereminov

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex