DEAC

Mandics: "minden találkozóra döntőként kell készülnünk'"

Pénteken rajtol az idény a Naturtex-SZTE-Szedeák számára, az első találkozó előtt a csapathoz nyáron érkezett Andjelko Mandic elmondta: nem volt ideális a felkészülésük, de igyekeznek a pályán mindettől elvonatkoztatni.

Andrelko Mandics

A DEAC ellen játszunk ma!

Történelmi találkozóval indul az A-csoportos bajnokság 2017/18-as szezonja, ugyanis péntek este 18 órától a Szegedet fogadja a feljutó DEAC, amely első NB I-es mérkőzésére készül. A hazaiak természetesen felfokozott hangulatban várják az összecsapást. Érdekesség, hogy a bolgár Ivan Lilov rögtön volt csapata, a Szedeák ellen kezd.

Szedeák

Subscribe to RSS - DEAC

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex