Mike János

Többek között Juhos Levi marad Szegeden!

„Kitűnő szezont tudhat maga mögött Juhos Levente, a Naturtex-SZTE-Szedeák játékosa. A szegedi kosaras neve ennek megfelelően több klubnál is az erősítési tervek között szerepelt, ám a 25 éves erőcsatár úgy döntött, a Szedeák ajánlatát fogadja el, és újabb egy évig a Tisza-partiakat erősíti” – írja közleményében a szegedi klub.

Juhos és Ciric biztos marad a fiatalokkal együtt

A Naturtex-SZTE-Szedeák számára véget ért a szezon, legalábbis ami a bajnokikat illeti. A minimális célt, a bennmaradást teljesítő gárda egy része már haza is utazhatott, de néhány fiatal még tovább dolgozik az edzői stábbal - erről Bonifert Domonkos ügyvezető beszélt a BB1.hu-nak.

Kardos Péter: tízes skálán tízpontos szezon

Tízes skálán tízpontosra értékelte a szezont Kardos Péter, a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapatának elnöke. Elmondta: túlteljesítették azokat az elvárásokat, amelyeket a költségvetésük alapján kitűzhettek, jövőre pedig ugyanez lesz a céljuk.

 

– 2012 óta minden évben lépett előre egy helyet a csapat, a 11., 10., majd 9. hely után idén nyolcadikként zárt. Folytatva a sorozatot: 2022-ben bajnokok lesznek? 

Véget ért a Naturtex csodás szezonja

A Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata a negyeddöntő harmadik meccsén 79–50-re kikapott Szolnokon, így 3:0-s összesítéssel búcsúzott a rájátszástól. A szegedi együttes számára ezzel véget ért a klubrekordokat hozó 2014–2015-ös szezon.

Szolnoki Olaj–Naturtex-SZTE-Szedeák 79–50 (23–4, 18–14, 25–15, 13–17)
Férfi kosárlabda NB I A csoport, rájátszás, negyeddöntő, 3. mérkőzés. Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok, 600 néző. Vezette: Földházi, Szabó G., Praksch.

Most nem sikerült: Naturtex-SZTE-Szedeák-Pécs 80-96

A férfi kosárlabda NB I A csoport középszakaszában a Naturtex-SZTE-Szedeák kikapott a Pécs ellen az újszegedi sportcsarnokban.

Naturtex-SZTE-Szedeák-Pécs  80-96 (25-23, 22-17, 16-29, 17-27)
Férfi kosárlabda NB I A csoport, középszakasz, középház, 2. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 1000 néző. Vezeti: Papp, Minár, Rácz.

Pages

Subscribe to RSS - Mike János

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex