Andrij Ciric

Okkal szólt a "Szép volt fiúk!"

Hat vereség után javított a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely magabiztosan, szinte végig vezetve győzte le a Kaposvárt a férfi kosárlabda NB I A csoportjában.
 
Naturtex-SZTE-Szedeák-Kaposvári KK 96-81 (27-20, 28-22, 21-17, 20-22)
Férfi kosárlabda NB I A csoport, 22. forduló. Szeged, újszegedi Sportcsarnok, 400 néző. Vezette: Földházi, Hegedűs T., Praksch.

Kosárlabda: nem bírta el Jereminov és Ciric hiányát a Szedeák Körmenden

Sérült kulcsemberei hiányában nem tudta megszorítani a Naturtex-SZTE-Szedeák a Körmend csapatát idegenben, a hazaiak egy örömjátékot hozó hajrá után 113-86-os sikert arattak.

Subscribe to RSS - Andrij Ciric

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex