Körmend

Nikola Lazic: "sok munka vár még ránk..."

Kiss Zsolt búcsúztatásával kezdődött a találkozó: a Szedeák fennállásának legkiemelkedőbb alakja hagyta abba a játékot az elmúlt szezon végén, most ajándékokkal és egy hatalmas tapssal köszönték meg neki a klubnál játékosként eltöltött időszakot. Nem távozik, mert utánpótlásedzőként és szurkolóként marad a Szedeáknál.

Vajon hogy kezdünk ma?

Több variációs lehetőség közül is választhat a kezdőcsapat összeállításakor Nikola Lazics, a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője. A tippünk szerint általában a Boltics, Lilov, Csirics, Juhos, Sulovics ötössel áll majd fel a szegedi együttes, amely holnap hazai pályán kezdi a szezont.

Nikola Lazic:"egy nagyon jó alakulattal találkozunk pénteken"

Rendkívül elszánt a Szedeák, de bravúr kellene a sikerhez a rajton, ahol ismét a háromszoros bajnok vasi együttes az ellenfél, mint egy évvel ezelőtt.

Online

Pénteken 18 órai kezdettel folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Naturtex-SZTE-Szedeák – Egis Körmend NB I/A csoportos kosárlabda-mérkőzésről. Szurkoljon velünk!

Révész Ádám: "...edzésről-edzésre fejlődünk..."

Véget ért a felkészülési időszak a Naturtex-SZTE-Szedeák számára, Nikola Lazic tanítványaira pénteken már az új szezon első bajnokija vár. Akárcsak tavaly, ezúttal is a Körmend elleni hazai mérkőzéssel rajtol a bajnokság a szegedieknek, a rajt előtt a gárda centerét, Révész Ádámot kérdeztük.

Pages

Subscribe to RSS - Körmend

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex