Falco

Lazic: " Természetesen fáj, de ilyen az élet..."

Ha nagyobb arányban tudott volna nyerni Kecskeméten a Naturtex-SZTE-Szedeák, akkor beállította volna történelme legjobb eredményét, hiszen idén is bejutott volna a legjobb nyolc közé. Hiába a pozitív mérleg a szezon végén, a 18 győzelemmel és 16 vereséggel zárt Magyar Kupa bronzérmes így a kilencedik helyen végzett, A csapat vezetőedzőjét, Nikola Lazicot kértük fel a mögöttünk hagyott idény összegzésére.

Nikola Lazic

Vajon hogy kezdünk ma?

Több variációs lehetőség közül is választhat a kezdőcsapat összeállításakor Nikola Lazics, a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője. A tippünk szerint általában a Boltics, Lilov, Csirics, Juhos, Sulovics ötössel áll majd fel a szegedi együttes, amely holnap hazai pályán kezdi a szezont.

Rajtolunk! Diákok figyelem! / Attention students!

Október 7-én hazai pályán megkezdjük a 2016/2017-es bajnoki szezonban a szereplésünket, 18 órakor a Körmend együttesét fogadjuk az Újszegedi Sportcsarnokban! A mérkőzés nem csak azért lesz rendhagyó, mert ez a szezonnyitó összecsapás, hanem mert DIÁKOK SZÁMÁRA INGYENES (érvényes diákigazolvány felmutatása ellenében)!

Győzelem, győzelem, győzelem!

A Falco hozta el a labdát a feldobásnál, de Brkic két büntetőjével a szegediek szereztek vezetést (2-0). Armelin és Molnár András is dobott egy hármast, majd Jereminov, Armelin és Csirics ugyanígy tett, 17-6 volt a szegedieknek, időt is kértek a gyengén védekező vendégek. Ez némileg használt, Rundles és Váradi pontjaival 21-14-re jött fel a Falco. Félelmetes hatékonysággal mentek be a hazai hármasok, a csereként beszálló Kiss Zsolt is dobott egyet (26-20).

Pages

Subscribe to RSS - Falco

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex