Fehérvár

Alba-Szedeák

Egyelőre nem tudni, melyik légiós marad ki a hazaiaknál.

Ivan Lilov

A nyolcadik helyen álló Szeged együttesét látja vendégül csütörtök este a listavezető Alba Fehérvár az alapszakasz 23. fordulójában. A vendég Szedeák legutóbb legyőzte odahaza a Paksot, és biztosította helyét a középházban, míg az éllovas fehérváriak a hétvégén szezonbeli negyedik vereségüket szenvedték Szolnokon.

A hétvége sporthőse: Molnár András, a Szedeák játékosa

A Naturtex- SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata 98–95-re legyőzte a Falcót a középszakasz középházában. A vasárnapi meccs hőse Molnár András volt, aki 15 pontig jutott, és csapata utolsó hét pontjából ötöt vállalt magára. 

Egy triplát és egy ziccert is dobott az utolsó percekben. Melyik után érezte, hogy megnyerték a meccset? 


Subscribe to RSS - Fehérvár

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex