PVSK

Andrija Ciric: "Jobban akartuk, jobban küzdöttünk..."

Wirth Ádám, Juhos Levente és Andrija Csirics mondta el a véleményét a férfi kosárlabda magyar kupa elődöntőjébe jutásról.

Nem jó meccsen, de nagy csatában verte 81-74-re a férfi kosárlabda magyar kupa negyeddöntőjében a Naturtex-SZTE-Szedeák a Pécset. A szegediek számára ez hatalmas siker, hiszen 1999 után jutottak újra a négy közé.

Juhos Levente: "Ha már idáig eljutottunk, szeretnénk érmet nyerni!"

Juhos azt mondja, ha már eljutottak idáig, szeretnének érmet nyerni.

Nem jó meccsen, de nagy csatában verte 81-74-re a magyar kupa negyeddöntőjében a Naturtex-SZTE-Szedeák a Pécset. A szegediek számára ez hatalmas siker, hiszen 1999 után jutottak újra a négy közé.

Szedeák - Pécs

A szegediek legutóbb jól kezdték a körmendi bajnokit, végül azonban nagy különbségű vereséget szenvedtek, a Pécs pedig az utolsó három találkozóját elvesztette, így mindkét együttes egy új sikerélményre vágyik. Ősszel szoros találkozón nyert otthon a Pécs. Az is biztos, hogy nem ez lesz az utolsó randevújuk a szezonban, hiszen a februári győri kupadöntőben is egymás ellen játszanak a négy közé jutásért.

Pages

Subscribe to RSS - PVSK

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex