Simándi Árpád

Milenko Topic lesz Nikola Lazic segítője

Világbajnok, olimpiai ezüstérmes kosarassal erősödött a Naturtex-SZTE-Szedeák szakmai stábja: a következő idényben másodedzőként – Simándi Árpád mellett – Milenko Topic segíti Nikola Lazic munkáját.

Milenko Topic tagja volt az Atlantában olimpiai döntős jugoszláv válogatottnak, 1997-ben Európa-bajnokságot, egy évvel később világbajnoki aranyérmet nyert a plávikkal, az oroszok ellen 64-62-re megnyert döntőben 9 pontot szerzett. Klubkarrierje során többek között Saporta-kupát, Adria Ligát és három jugoszláv bajnoki címet nyert.

Subscribe to RSS - Simándi Árpád

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex