Szolnoki Olaj

Miénk a legkisebb költségvetés, mégis szépen szerepeltünk!

114 millió forint - ennyi volt a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapatának költségvetése a mögöttünk hagyott szezonban. Ezzel sereghajtó a szegedi együttes a tizennégyes mezőnyben, ám a pályán kilencedik lett, legyőzte például a hétszer annyi pénzből gazdálkodó Szolnokot is.

Andrija Ciric

Volt Szedeákosok a Szolnok elleni diadalról...

Fantasztikus hangulatban győzte le hosszabbítás után 98-97-re a bajnok Szolnokot a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata. Egykori szegedi kosárlabdázókat kérdeztünk arról, hogy milyen volt a lelátón átélni a szombati diadalt. Nézzük tehát, hogyan élték meg a Szolnok elleni sikert a korábbi szegedi kedvencek.

Kiss Zsolt

Bonifert Domonkos: "Nekünk ez nagy motiváció"

Szombaton nem hétköznapi sikert aratott a Naturtex-SZTE-Szedeák a bajnoki címvédő Szolnoki Olaj KK ellen: Nikola Lazic együttese hosszabbítást követően győzte le a tavalyi bajnokot, így még élnek a Magyar Kupa nyolcaddöntős reményei. A csapat ügyvezetőjével értékeltük a sokáig emlékezetes győzelmet, és a csapat eddigi szereplését.

Pages

Subscribe to RSS - Szolnoki Olaj

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex