U20

Vágvölgyi Ákos: "láttuk, hogy mi az etalon, miben kell fejlődnünk..."

Minden mérkőzését elveszítette a finnországi, A-divíziós U20-as kosárlabda Európa-bajnokságon a magyar válogatott: a csapat tagjaként a Naturtex-SZTE-Szedeák játékosa, Vágvölgyi Ákos is átélhette azt, milyen volt a kontinens legjobb csapatai ellen játszani, a negatív élmények ellenére azonban pozitívan tekint a jövőbe.

Vágvölgyi Ákos "jogosan" megy a táborba!

Hat vizsgája van hátra a Szegedi Tudományegyetem kereskedelem és marketing szakán, ezek mellett az U20-as válogatottban is várnak feladatok Vágvölgyi Ákosra, a Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabdázójára. Nehéz másfél éve volt, ám bízik benne, a következő szezonra száz százalékos lesz.

 -Teljesen egészséges vagyok–

Interjú Révész Ádámmal

Révész Ádám, az U20-as férfi kosárlabda válogatott tagjaként az elmúlt pár hetet Kecskeméten töltötte felkészülési tornán. Az idei EB-re készültek, játszottak a horvátok és a románok ellen is. A szegedi játékos hasznos embernek bizonyult a keretben, kétszer is 10 pontig jutott. Ádámot a válogatott mezes eddigi élményeiről kérdeztük:

Subscribe to RSS - U20

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex