Moravcsik Áron

Juhos és Ciric biztos marad a fiatalokkal együtt

A Naturtex-SZTE-Szedeák számára véget ért a szezon, legalábbis ami a bajnokikat illeti. A minimális célt, a bennmaradást teljesítő gárda egy része már haza is utazhatott, de néhány fiatal még tovább dolgozik az edzői stábbal - erről Bonifert Domonkos ügyvezető beszélt a BB1.hu-nak.

Lehetett volna bravúr....

Bár 11 pontos vereséget szenvedett a Zalaegerszeg ellen a Naturtex-SZTE-Szedeák, Nikola Lazic együttese ha kevesebb technikai hibával játszik, akár a bravúrt is végrehajthatta volna.

Négy vereséggel a háta mögött fogadta a dobogón álló Zalaegerszeget kedden este a Naturtex-SZTE-Szedeák, amelyben hazai pályán is bemutatkozhatott a múlt héten igazolt irányító, Anthony Tucker.

Moravcsik Áron karriercsúcsa

Karriercsúcsot jelentő 17 pontig jutott a Nyíregyháza elleni 97-87-es győzelem során Moravcsik Áron, a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapatának irányítója. Az élvonalban ebben a szezonban debütáló játékos elmondta: szeretné, ha mindig ilyen teljesítménnyel tudná segíteni a szegedieket.
 
 

Moravcsik Áron: "Apró részletekben rejlik a siker titka"

Csapatunk egyik fiatal, új játékosáról, Moravcsik Áronról eddig keveset hallhattunk, ezért picit utánajártunk, mit is kell tudni róla így a szezon elején. 
Először arról faggattuk Áront, hogy kezdődött kosaras pályafutása, hol játszott eddig, milyen út vezetett a Szedeák-hoz.

Szezon előtti bravúr

Csapatunk a Naturtex-SZTE-Szedeák szeptember 11-12-én a Félegyházi Pékség Kosárlabda Kupán vett részt. A két napos tornán a KTE-Duna Aszfalt, az Atomerőmű SE, a JP-Top Cop Jászberény és a szegediek vettek részt. Pénteken két mérkőzés került megrendezésre, az első összecsapáson az ASE legyőzte a Jászberényt, míg a második összecsapáson a Tisza-partiak kerekedtek felül a hírös városon. Így szombaton a bronzmérkőzés a KTE-Jászberény meccs volt, ezt követte a Duna- és Tisza-parti csapatok csatája, a Szedeák-ASE. 

A torna végeredménye:

Subscribe to RSS - Moravcsik Áron

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex