ZTE

ZTE elleni meccs, edzői nyilatkozatok

Vasárnap este a Szeged otthonában vendégszerepel a Zalaegerszeg a bajnokság 17. fordulójában. A hétközi játéknapon mindkét csapat kikapott, ám Sulovics kiállítása és eltiltása miatt a szegediek számára vezéráldozattal járt a kecskeméti vereség. 

Nikola Lazics, a Szeged vezetőedzője: 

Majdnem sikerült...

A második negyed első felének kivételével végig szoros meccset tudott játszani a Naturtex-SZTE-Szedeák a Zalaegerszeg otthonában, és bár a felzárkózás sikerült, fordítani már nem tudott Nikola Lazic együttese.

Nem számíthatott könnyű folytatásra a nyitófordulóban hazai pályán a Körmendtől vereséget szenvedett Naturtex-SZTE-Szedeák, amely a Zalaegerszeg otthonában folytatta a bajnokságot.

Juhos Levente:"Későn állt össze a csapatunk..."

Közel két hét után játszik újra mérkőzést a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely a nyitófordulóban alulmaradt a Körmend ellenében az újszegedi sportcsarnokban. Nikola Lazic átalakuló csapatának sokat jelenthet ez az időszak, ám a folytatásban sem várnak rá könnyebb feladatok – Juhos Leventét kérdeztük a csütörtöki folytatást megelőzően.

Pages

Subscribe to RSS - ZTE

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex