győzelem

Bonifert Domonkos: "Nekünk ez nagy motiváció"

Szombaton nem hétköznapi sikert aratott a Naturtex-SZTE-Szedeák a bajnoki címvédő Szolnoki Olaj KK ellen: Nikola Lazic együttese hosszabbítást követően győzte le a tavalyi bajnokot, így még élnek a Magyar Kupa nyolcaddöntős reményei. A csapat ügyvezetőjével értékeltük a sokáig emlékezetes győzelmet, és a csapat eddigi szereplését.

Győzelemmel indult az év!

Naturtex-SZTE-Szedeák-Kecskemét 86-77 (28-23, 18-18, 21-19, 19-17)
Férfi kosárlabda NB I A csoport, 3. forduló (elhalasztott mérkőzés). Szeged, újszegedi sportcsarnok, 1000 néző. Vezette: Farkas, Tőzsér, Minár.
Naturtex-SZTE-Szedeák: BOLTICS 16/3, LILOV 33/18, Csirics 3, Juhos 4, SULOVICS 22/6. Csere: Révész 4, Wirth, Bán 4. Vezetőedző: Nikola Lazics.

Okkal szólt a "Szép volt fiúk!"

Hat vereség után javított a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely magabiztosan, szinte végig vezetve győzte le a Kaposvárt a férfi kosárlabda NB I A csoportjában.
 
Naturtex-SZTE-Szedeák-Kaposvári KK 96-81 (27-20, 28-22, 21-17, 20-22)
Férfi kosárlabda NB I A csoport, 22. forduló. Szeged, újszegedi Sportcsarnok, 400 néző. Vezette: Földházi, Hegedűs T., Praksch.

Győzelem, győzelem, győzelem!

A Falco hozta el a labdát a feldobásnál, de Brkic két büntetőjével a szegediek szereztek vezetést (2-0). Armelin és Molnár András is dobott egy hármast, majd Jereminov, Armelin és Csirics ugyanígy tett, 17-6 volt a szegedieknek, időt is kértek a gyengén védekező vendégek. Ez némileg használt, Rundles és Váradi pontjaival 21-14-re jött fel a Falco. Félelmetes hatékonysággal mentek be a hazai hármasok, a csereként beszálló Kiss Zsolt is dobott egyet (26-20).

Pages

Subscribe to RSS - győzelem

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex