Clayton Vette

Kiss Zsolt, a szezonról

Számtalan nehézséggel tarkított szezont zárt a Naturtex-SZTE-Szedeák a férfi kosárlabda NB I/A csoportjában: Nikola Lazic csapata végül a 11. helyen zárta a 2015/16-os idényt. A sérülésekben és problémákban bővelkedő, MAFC elleni idegenbeli meccsel záruló idényt a gárda kapitányával, Kiss Zsolttal értékeltük.

Nagy teher a Jászberényen...

Az egyik csapatra hatalmas teher nehezedik, a másik fél pedig felszabadultan léphet pályára a vasárnap esti Jászberény-Szeged találkozón. A vendégek szerdán a MAFC legyőzésével biztosították bennmaradásukat az élvonalban, míg a hazaiaknak mindhárom hátralévő meccsüket meg kell nyerniük, ha el akarják kerülni a play-outot, persze ez már nem csak rajtuk múlik…

Szrecsko Szekulovics, a Jászberény vezetőedzője: 

Lehetett volna bravúr....

Bár 11 pontos vereséget szenvedett a Zalaegerszeg ellen a Naturtex-SZTE-Szedeák, Nikola Lazic együttese ha kevesebb technikai hibával játszik, akár a bravúrt is végrehajthatta volna.

Négy vereséggel a háta mögött fogadta a dobogón álló Zalaegerszeget kedden este a Naturtex-SZTE-Szedeák, amelyben hazai pályán is bemutatkozhatott a múlt héten igazolt irányító, Anthony Tucker.

Pages

Subscribe to RSS - Clayton Vette

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex