Jászberény

Nikola Lazic: "Megpróbálunk minél több játékost beépíteni a csapatba..."

A Falco, a MAFC és a Sopron után a Jászberény ellen szerezné meg zsinórban negyedik hazai győzelmét a Szeged, amelynek nem lesz könnyű dolga, hiszen a jászságiaknak is három győzelem van a tarsolyukban, igaz az ő nevük mellett négy vereség is szerepel. A Szedeák helyzetét nehezítheti, hogy két alapemberük is megbetegedett a héten, játékuk kérdéses.

Nagy teher a Jászberényen...

Az egyik csapatra hatalmas teher nehezedik, a másik fél pedig felszabadultan léphet pályára a vasárnap esti Jászberény-Szeged találkozón. A vendégek szerdán a MAFC legyőzésével biztosították bennmaradásukat az élvonalban, míg a hazaiaknak mindhárom hátralévő meccsüket meg kell nyerniük, ha el akarják kerülni a play-outot, persze ez már nem csak rajtuk múlik…

Szrecsko Szekulovics, a Jászberény vezetőedzője: 

Remek kezdés, bravó fiúk!

Remekül kezdte a rájátszást (11-14. helyért) a Naturtex-SZTE Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata. A szegedi együttes 110-104-re verte a Jászberényt, és nagy lépést tett a biztos benmaradás felé.

A hajrában kicsit kiengedett a szegedi együttes, de semmi sem veszélyeztette a magabiztos győzelmet. 
 

Pages

Subscribe to RSS - Jászberény

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex