Anthony Tucker

Kiss Zsolt, a szezonról

Számtalan nehézséggel tarkított szezont zárt a Naturtex-SZTE-Szedeák a férfi kosárlabda NB I/A csoportjában: Nikola Lazic csapata végül a 11. helyen zárta a 2015/16-os idényt. A sérülésekben és problémákban bővelkedő, MAFC elleni idegenbeli meccsel záruló idényt a gárda kapitányával, Kiss Zsolttal értékeltük.

Révész: "Mindenkinek jól sikerült a pénteki meccs"

Győzelemmel zárta idei utolsó hazai bajnokiját a Naturtex-SZTE-Szedeák: az ezúttal több hiányzót nélkülöző Lazic-legénység a Nyíregyházát múlta felül a hazai szezonzáróján. A meccsen 12 pontot szerzett Révész Ádámot kérdeztük a találkozót követően.

Nagy teher a Jászberényen...

Az egyik csapatra hatalmas teher nehezedik, a másik fél pedig felszabadultan léphet pályára a vasárnap esti Jászberény-Szeged találkozón. A vendégek szerdán a MAFC legyőzésével biztosították bennmaradásukat az élvonalban, míg a hazaiaknak mindhárom hátralévő meccsüket meg kell nyerniük, ha el akarják kerülni a play-outot, persze ez már nem csak rajtuk múlik…

Szrecsko Szekulovics, a Jászberény vezetőedzője: 

Pages

Subscribe to RSS - Anthony Tucker

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex