Továbbtanulók figyelem!

Kedves Kosaras Sportbarátom!

 

A  Naturtex-SZTE-Szedeák NB. I. A csoportos férfi kosárlabdacsapata egy nagyon kedvező lehetőséget kínál továbbtanulni vágyó 18-22 éves játékosok számára!

Névadó szponzorunk, a Szegedi Tudományegyetem jóvoltából lehetőséget kívánunk biztosítani a magas szintű sportolás melletti továbbtanulásra, legyen szó alap- vagy akár mesterképzésről.

 

Amit kínálunk:

  • Tanulás bármilyen önköltséges szakon, tandíj átvállalással. (Természetesen a minimális ponthatár elérése elengedhetetlen!)
  • Megállapodás szerinti, tehetséggondozó alapítványi ösztöndíj, lakhatási és étkezési támogatás.
  • Edzés- és játéklehetőség az U20-as, az NB. I. B-s, illetve megfelelő teljesítmény esetén az NB. I. A csoportos csapatban.

 

A Szegedi Tudományegyetem alap- és mesterszakos képzéseiről az alábbi linkeken tájékozódhatsz:

www.felvi.hu/felveteli/szakok_kepzesek

 

www.u-szeged.hu

 

Ha bármilyen kérdésed, kérésed lenne akkor nyugodtan érdeklődj az alábbi elérhetőségeken vagy keress minket Facebook-on:

Bonifert Domonkos

bonifert.domonkos@naturtex.hu

06-70/379-04-64

06-30/833-01-62

 

 

Jelenleg is többen tanulnak a felnőtt csapatunkból az SZTE különböző szakirányú képzésein: Juhos Levente, Wirth Ádám, Vágvölgyi Ákos, Mike János, Kovács József, Meleg Károly. Tehát össze lehet egyeztetni a tanulást és az élsportot, csak némi szervezés kérdése az egész!

 

Mivel a felvételi beadásának a határideje 2017. február, ezért akinek a figyelmét felkeltette ez a lehetőség, az kérem, hogy mielőbb vegye fel velünk vagy ügynökségével a kapcsolatot.

Természetesen a felvehető játékosok száma korlátozott, tehát ne sokat hezitálj!

 

Várjuk a jelentkezéseteket!

 

További jó munkát, jó tanulást!

 

Üdvözlettel:

Bonifert Domonkos                                                                Gönczi Petra

Ügyvezető                                                                              Marketing munkatárs

 

melléklet: 

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex