Tucker: "biztos, hogy hajtani fogunk!"

Túl korai még Anthony Tucker jövőjéről beszélni, jelenleg csak a bajnokságból hátralévő két mérkőzésre koncentrál.

Felszabadultan, különösebb teher nélkül kosárlabdázhat a Naturtex-SZTE-Szedeák, hiszen teljesítményével már korábban kiérdemelte, hogy ne fenyegesse a kiesés veszélye. Két mérkőzése van még hátra Nikola Lazics csapatának: előbb hazai környezetben fogadja a Nyíregyházát, majd a MAFC otthonába utazik. Felmerül a kérdés, hogy vajon mennyire fogják így ezeket a meccseket komolyan venni? Anthony Tucker szerint motivációs problémáról szó sem lehet, mert a csapat legfőbb célja, hogy a 11. helyet megszerezze.

– Örülünk annak, hogy elkerültük a play-out-ot, mert volt a bajnokságnak egy szakasza, amikor nem igazán lehettünk nyugodtak, mert nem játszottunk jól – mondta Anthony Tucker a BB1.hu érdeklődésére. – Mióta eldőlt, hogy matematikailag is biztos a bennmaradásunk, már igazi nyomás nélkül léphetünk pályára. Sokkal könnyebb így játszani. Innentől kezdve az a célunk, hogy a 11. helyünket megtartsuk, egyáltalán nem vagyunk motiválatlanok. Ettől sajnos feljebb már nem léphetünk a tabellán, de mivel két győzelem biztosítaná be a jelenlegi pozíciónkat, ezért biztos, hogy hajtani fogunk.

Az amerikai a bajnokság közben érkezett Szegedre, miután a csapat korábbi irányítója, Branko Jereminov kidőlt sérülése miatt. Teljesítményére nem lehet panasz, amióta a társaival összeszokott, azóta szerepel igazán jól a Szedeák.

– Jól érzem magam Magyarországon, és köszönöm a Szedeáknak, hogy megadták a lehetőséget az itteni szereplésemre – folytatta az irányító. – Nikola Lazics edzővel élvezem a közös munkát, igyekeztem az elvárásainak megfelelően teljesíteni. Túl korai még arról beszélni, hogy mi lehet a jövőben a következő szezonra nézve. Jelenleg a legfontosabb az, hogy folytassuk a közös munkát a csapattársakkal, és a legjobb eredményt érjük el a klub és a szurkolóink számára.

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex