Új edző a csapat élén!

Andjelko Mandics személyében új vezetőedzővel vág neki a 2017-2018-as szezonnak a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata. A klub vezetése nem tudott megegyezni a folytatásról a korábbi trénerrel, Nikola Laziccsal.

Abdjelko Mandics

– Először is szeretném megköszönni Nikola Lazicsnak azt, amit az elmúlt három és fél évben a Szedeákért tett. Zajlottak tárgyalások közöttünk a folytatásról, ám ezek végül nem vezettek eredményre. Andjelko Mandics fiatal, ambíciózus edző, az előző klubjaitól kapott információk alapján joggal reménykedhetünk abban, hogy ismét jó kézbe került a karmesteri pálca – fogalmazott Kardos Péter, a Naturtex-SZTE-Szedeák elnöke.


Andjelko Mandics korábban már dolgozott Magyarországon, a 2013-2014-es idény második felében a Falco csapatát irányította, ezen kívül a román Craiova és a szlovákiai Komárom edzője volt.


– Örömmel mondtam igent a Szedeák felkérésére – mondta a 40 éves szakember, akinek az édesapja szerb, édesanyja magyar, ezáltal magyar útlevéllel is rendelkezik. – Naprakész vagyok a magyar kosárlabdázás eseményeit illetően, az idei szezonból is nagyon sok mérkőzést láttam, a bajnokság évről-évre fejlődik. Bízom benne, hogy sikerül erős keretet kialakítanunk, amely a kemény védekezés mellett szép, minőségi kosárlabdával, és sok-sok győzelemmel tudja kiszolgálni a szegedi közönséget.

 

Forrás: delmagyar.hu

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex