Betegség sújtotta csapattal kezdtük a pécsi tornát

Jobban kezdett az első negyedben a Szedeák, meg is nyerte ezt a játékrészt a Kaposvár ellen a III. Matro PVSK-kupa első elődöntőjében. 

A héten csapatilag egy víruson áteső szegedieknek bementek a triplák, így már 30–23-ra is elhúztak, ekkor azonban egy 11–0-s rohammal fordított a KKK. Ekkor vált lényegessé, hogy a Szedeákból Andrija Csirics hiányzott az említett betegség miatt, és mások sem voltak tökéletes állapotban.

A Kaposvár ezután tartotta előnyét, szépen elosztották a pontokat a játékosok: Wisseh, Duren, Cook, Hendlein, Stainbrook és Baki is tíz pont fölé jutott. A negyedik játékrészben Sulovics kipontozódott, Juhos pedig már olyan rosszul volt, hogy nem tudott beállni, így a szegedieknél a kettes poszton szereplő Lilov játszott a palánk alatt.

A végén tizenhárom ponttal nyert a tíz tripláig jutó és jobban is lepattanózó KKK, amely így bejutott a holnapi döntőbe. A torna másik elődöntőjében a házigazda Pécs a horvát Osijekkel csap össze 18.15-től.

Kaposvár KK - Szeged
 

STATISZTIKA:

Kaposvári KK – Naturtex-SZTE-Szedeák 84–71 (18–23, 27–13, 24–15, 15–20)

III. Matro PVSK-kupa, 1. elődöntő, Pécs
Kaposvári KK: Wisseh 11/3, Duren 15/9, Cooke 14/6, Hendlein 12/3, Grebenár – Csere: Stainbrook 14, Papp –, Fodor M. 7/6, Baki 11/3, Balázs –, Bogdán –, Hock – 
Naturtex-SZTE-Szedeák:Boltics 16/3, Lilov 29/15, Lakosa 3, Juhos 3/3, Sulovics 12. Csere:Vágvölgyi 5, Révész 3, Wirth –

 

Forrás: bb1.hu

Képek: PVSK Facebook

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex