Volt Szedeákosok a Szolnok elleni diadalról...

Fantasztikus hangulatban győzte le hosszabbítás után 98-97-re a bajnok Szolnokot a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata. Egykori szegedi kosárlabdázókat kérdeztünk arról, hogy milyen volt a lelátón átélni a szombati diadalt. Nézzük tehát, hogyan élték meg a Szolnok elleni sikert a korábbi szegedi kedvencek.

Kiss Zsolt
 

– Mindig drukkolok a csapatnak, de inkább belülről, nem vagyok az a kiabálós fajta – fogalmazott Kiss Zsolt (37), a Szedeák tavaly visszavonult csapatkapitánya. – Ezúttal viszont felállva, hangosan biztattam a fiúkat! Nagy csata volt ez, minden várakozást felülmúlt, és még akkor is nagy dolog a Szolnokot legyőzni, ha idén bukdácsolnak.


Antal András

– Huszonhárom éves edzői tapasztalattal általában nyugodtan végignézem a  bajnokikat, de most nem sikerült – mondta Antal András (48), a Szedeák utánpótlásedzője, korábbi játékosa. – Gyermeki lelkesedést éreztem magamon! Tízpontos hátrányból álltunk fel, ráadásul a szolnokiak minden alattomos eszközt bevetettek, mégsem jártak sikerrel...


Nyilas István

 

- Öt perccel a vége előtt bemondtam, hogy döntetlen lesz – fogalmazott Nyilas István (40), a csapat korábbi erőcsatára, jelenlegi játékvezető. – Most nem nézők, hanem szurkolók ültek a lelátón, ez is segített. Vojvoda könyöklése? Azt hittem, kiállítják, épp előttem történt az eset, ám lehet, hogy a videózás során, egy távoli kameraállásból nem tűnt olyan súlyosnak.


Id. Nagy László

– Szerencsére a bírók a végén is elhitték, hogy jobbak tudunk lenni az Olajnál – mondta a nyolcvanas évek közepén Szegeden kosárlabdázó idősebb Nagy László (63), a világklasszis kézilabdázó, Nagy László édesapja. – A lelkesedés és a csapatszellem volt a legfontosabb. Jó volt látni, hogy a cserepadon ülők ugyanúgy örülnek a kosaraknak, mint a pályán lévők


Wirth István

- Egy szóban összefoglalva a meccset: fantasztikus! – mondta Wirth István, a Szedeákban szereplő Wirth Ádám édesapja, aki 1965-tól 1974-ig játszott Szegeden. – Három dolgot emelnék ki: küzdeni tudás, hiszen 6–16- ról álltunk fel, csapategység, mert nem volt olyan, aki kilógott volna a sorból, és a szív. Ez a győzelem a közönségnek is volt köszönhető!


Parády Péter

– Az utóbbi öt év legjobb meccse volt, nagyon örülök, hogy ennyien látták a helyszínen – fogalmazott Parády Péter (44), aki a 2000-es évek elején volt a Szedeák bedobója. – Ugráltam, ordítottam, teljesen magával ragadott a hangulat. Bízom benne, hogy ez a körítés megmarad a folytatásra is. Szurkoljunk ennek a csapatnak, mert nagyon megérdemlik!

 
Juhos Levente, a Szedeák játékosa
 
– Ilyen közönség előtt nem kaphattunk ki! Az élet valamit visszaszolgáltatott, hiszen az elmúlt idényben kikaptunk a hosszabbításban a szolnokiak ellen. Igazán nem is emlékszem semmire, olyan eksztázisba kerültem a találkozó során. Nem kezdtünk jól, nem jöttek a dobásaink, de olyan remek játékosok alkotják
a keretünket, hogy ezen a holtponton is átléptünk, a végén pedig nagyszerű győzelmet arattunk. Gratulálok mindenkinek, igazi csapatmunka volt!
 
Forrás: delmagyar.hu
 
 

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex