Wirth Ádámot kérdeztük az Universiade kapcsán!

Wirth Ádámot sikerült elérnünk Tajvanon, ahol éppen a 29. nyári Universiade zajlik. Lássuk, hogy is érzik magukat kint, hogy állnak a versenyben, és pár kulisszatitkot is megtudhatunk, hogy milyen körülmények között laknak a faluban!

Wirth Ádám

"Nagyon jól érezzük magunkat, körülbelül mostanra sikerült teljesen átállni, eddig kicsit küszködtünk, mert este nem tudtunk időben elaludni. Az időjárás eltér az otthonitól, meleg van és nagyon párás a levegő, de már ezt is sikerült megszokni. Akik voltak már Olimpián azt mondják, hogy szinte ugyanolyan a két rendezvény, annyi a különbség, hogy kevesebb a sportág és kevesebb a versenyző és talán nincs akkora nyomás. A falu viszont szinte ugyanolyan. Egy új építésű lakópark teljesen elzárva a külvilágtól, 15-20 emeletes házakban lakunk, amiben normális lakások vannak, amiket a rendezvény után civileknek adnak el. A faluban van minden, mosoda, konditerem, boltok, diagnosztikai központ, bank és egy 5000 fős étterem. Bejönni csak érvényes akkreditációs kártyával lehet és minden belépésnél komoly ellenőrzés van. A rendezők nagyon kedvesek és minden kérésünket teljesítik. A falu éttermében reggel 5-től hajnali 1-ig lehet menni bármikor, nagyon változatos ételek vannak de egy kicsit fura az ízvilág, ezért néha kimegyünk valami megszokottabbat enni. Mivel mind a 8000 sportoló egy helyen lakik ezért a hangulat is nagyon jó, ismerkedünk, beszélgetünk közösen elmegyünk ide oda. Mi magyarok egy házban lakunk, így mindig tudjuk, hogy kinek mikor van versenye, meccse és drukkolunk egymásnak. Esténként szokott lenni a ház előtt gyűlés a magyaroknak, ahol köszöntjük az érmeseinket és a születésnaposokat. A csoportban sajnos az 5. helyet szereztük meg, ami egy kicsit csalódás, mivel 3 vereségnél is szinte végig vezettünk és a végjátékban maradtunk alul. Egy kis szerencsével a csoport 2. helyén is végezhettünk volna, de szerencsénk se volt. Ma Hong-Konggal játszottunk és hosszabbításban nyertünk, így holnap presztízs meccset vívunk a románokkal."

Wirth Ádám

Wirth Ádámon kívül másik két játékosunk, Vágvölgyi Ákos és Kovács Ádám is a nemzeti válogatottban szerepel, Simándi Árpád edzőnk pedig a szakmai stábot erősíti. További sok sikert kívánunk és szurkolunk a magyaroknak!

 

Írta: Gönczi Petra

Naturtex

A Naturtex Kft. több mint 25 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérésére a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ember más, egyedi elvárásokat támaszt az alapanyagokkal vagy a színvilággal szemben, mi pedig igyekszünk minden felvetődő igényre, kívánságra, problémára megoldást kínálni. Szerencsére az utóbbi pár évben mindenki nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy kényelmét maximálisan szolgáló ágyneműket és egyéb lakástextileket használjon. A Naturtex Kft. széles kínálatában egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb termékeket, legyen szó akár ágyneműgarnitúrákról, hálószobai kiegészítőkről vagy éppen fürdőszobai textíliákról.

Termékskálánk ugyanis igen széles körű. A saját gyártású paplanok és párnák alkotják szortimentünk legnagyobb részét, ám ezen kívül többek között ágyneműhuzatokat, ágytakarókat, illetve frottír termékeket is kínálunk.

Naturtex

A Naturtex bármely terméke tökéletes választás lehet mindazok számára, akik minőségi nászajándékkal szeretnék meglepni a nagy napon az ifjú párt!

Naturtex