A fővárosban az ünnepek előtt

A TF Budapest vendégei leszünk az ünnepek előtt.

Az idei utolsó bajnoki mérkőzés vár csapatunkra szombaton, 18.30-tól az újonc TF Budapest otthonában lépünk pályára.

Aktuális ellenfelünk eddig minden mérkőzését elveszítette a bajnokságban, azonban legutóbb a Soprontól odahaza csak öt ponttal, előtte Jászberényben pedig csak hat ponttal kaptak ki.

Mi sem jó formában utazhatunk Budapestre, hiszen az utóbbi öt mérkőzésünket egyaránt elveszítettük. Már csak ezért, a javítás miatt is fontos lenne, hogy újra győztesen hagyhassuk el a pályát – e mellett pedig mivel kettővel több győzelmünk van aktuális ellenfelünkhöz mérten, így egy sikerrel megnyugtató előnyre tehetnénk szert a fővárosiakkal szemben – ellenkező esetben viszont nagyon közel kerülhetne a TF.

Ellenfelünknél az eddigi legjobb teljesítményt az amerikai McLane nyújtotta: a négyes-ötös poszton bevethető játékos nyolc lepattanót és 14 pontot átlagol, igaz, a teljes mezőnyből ő töltötte a legtöbb percet a pályán.

A szombaton 18.30-kor kezdődő találkozó játékvezetői Földházi Tamás, dr. Mészáros Balázs és Nagy Viktor lesznek, míg ellenőrként Gorka Szabolcs Zsombor működik közre. A mérkőzést a nézők ingyen tekinthetik meg!

(Fotó: Kuklis István / Délmagyarország)