A fővárosban zárjuk a szezont

A Budapesti Honvéd elleni találkozóval zárul a 2022-23-as szezon.

Elérkezett az utolsó mérkőzés a 2022-23-as szezonban: csapatunk szerdán 18 órától a Budapesti Honvéd otthonában zárja az idényt.

Már egyik csapat számára sem lesz különbösebb tétje a szerda esti találkozónak, miután szombaton a Honvéd legyőzte a Nyíregyházát, ezzel kiharcolta a bennmaradást – egyúttal az is eldőlt, hogy a Nyíregyháza búcsúzik az A csoporttól.

Mi egy hatos győzelmi széria után érkezünk Budapestre, és még léphetünk is előre a tabellán: amennyiben hétmeccsesre nyújtjuk a sorozatunkat, ami a győztes meccseket illeti, és közben a Paks vereséget szenved Kaposváron, akkor az alsóház második helyén végzünk. A Honvéd már nem mozdulhat a tabellán, biztosan az utolsó előtti helyen végez a budapesti csapat.

A két csapat szezonbeli három találkozóján mindig a hazai csapat nyert: legutóbb közel egy hónapja, az újszegedi sportcsarnokban legyőztük a Honvédot, akkor 82–73-ra.

A szerdai mérkőzést a Gabányi László sportcsarnokban rendezik, szurkolóink ezen a linken keresztül tudnak online jegyet venni a találkozóra. A szerdán 18 órakor kezdődő mérkőzést Makrai Márton, Lengyel Ádám József és Sörlei Attila vezetik.

(Fotó: Faragó Imre)