A Honvédhoz látogatunk

Fontos mérkőzéssel folytatjuk a bajnokságot.

Szombaton 18 órától idegenbeli mérkőzéssel folytatódik számunkra a bajnokság, a Budapesti Honvéd otthonában lépünk pályára.

Fontos találkozó vár ránk, hiszen ellenfelünkkel azonos mérleggel, 4 győzelemmel és 13 vereséggel állunk a tabellán – miközben a Kaposvár csak két sikerrel áll előttünk, azaz egy fővárosi sikerrel üldözőbe vehetnénk a somogyiakat, akikkel egyébként jövő vasárnap játszunk majd hazai pályán.

Na de vissza a szombati mérkőzésre, mi egy kiváló győzelem játszhatunk a Ludovika Arénában, hiszen múlt héten egy pazar második félidővel legyőztük az Alba Fehérvárt. A Honvéd vereségből érkezik erre a meccsre, a Zalaegerszeg otthonában kapott ki ellenfelünk, amely egyébként főleg hazai pályán erős, hiszen négyből három sikerét is saját közönsége előtt aratta.

A két csapat októberi, szegedi meccsén 10 ponttal, 77–67-re tudtunk nyerni, az volt az első győzelmünk ebben a szezonban.

A fővárosiak a héten új külföldi játékost igazoltak az amerikai Isaiah Crawley személyében, akire négyes poszton számíthatnak, ő a szombati mérkőzésen debütálhat.

A mérkőzésre ezen a linken vásárolhatnak jegyet szurkolóink, a helyszínen már nem lesz lehetőség jegyet venni. A találkozót Benczur Tamás, Makrai Márton és Jakab László Imre vezetik majd, a találkozót pedig a MindiGO Sport közvetíti élőben.

(Fotó: Faragó Imre)