A Körmendet fogadjuk szerdán

Edzőváltás után érkezik a bajnoki ezüstérmes.

Újabb hazai mérkőzés vár ránk, szerdán 18 órától ugyanis az Egis Körmend érkezik az újszegedi sportcsarnokba.

Küzdöttünk, de a kulcspillanatokban nem sikerültek a támadásaink a Szolnok ellen, így vereséget szenvedtünk a pénteki bajnokin. Könnyebb folytatás nem vár ránk, hiszen 3. fordulóból pótolt mérkőzésen az Egis Körmendet fogadjuk.

A körmendiek is vereségből érkeznek erre a meccsre, miután legutóbb Debrecenben maradtak alul. A 90–72-es végeredménnyel zárult meccset követően pedig felajánlotta a lemondását Antonisz Konsztantinidesz vezetőedző, amit a klub vezetése el is fogadott, így a szerdai bajnokin már Kocsis Tamás irányítja ellenfelünket. A Körmend eddig nyolc bajnokit játszott, öt győzelem mellett három vereséggel zárták az eddigieket.

A tavalyi két meccsünket elveszítettük a körmendiekkel szemben, a 2020-21-es idényben viszont mindkét találkozón nyerni tudtunk: 2020. december 19-én 88–81-re vertük a Körmendet.

Kilenc meccs után két győzelemmel és hét vereséggel állunk, egy győzelemmel pedig beérnénk az előttünk álló Kaposvárt, és megkezdhetnénk a felzárkózást a középmezőnyhöz.

A szerdán 18 órakor mérkőzést Győrffy Pál Attila, Farkas Gábor és Györfy Rúben vezetik, míg a találkozó ellenőre dr. Páli Kálmán lesz. Az újszegedi sportcsarnok (6726 Szeged, Temesvári krt. 33.) pénztára egy órával a meccskezdés előtt nyit, a felnőtt jegy 2000 Ft, a diák és a nyugdíjas belépő 1000 Ft-ba kerül.

(Fotó: Faragó Imre)