A sereghajtónál vizitálunk

A Nyíregyháza otthonában folytatjuk a play-outot.

Szombaton 18 órától idegenbeli meccsel folytatódik számunkra az alsóházi rájátszás, ugyanis a Nyíregyháza vendégei leszünk.

A szerdai győzelmünk, valamint a nyírségiek Paks elleni vereségével az eldőlt, hogy csapatunk már biztosan bent marad az A csoportban: a szabolcsiak viszont az életükért küzdenek, hiszen négy fordulóval a vége előtt két győzelem a hátrányuk a Budapesti Honvéddal szemben.

Ha nem is ekkora, de számunkra is van még tétje a meccsnek, hiszen a hétközi fordulót követően megelőztük a Kaposvár csapatát, és már a harmadik helyen állunk az alsóházban. Matematikailag még léphetünk előre a tabellán, ehhez azonban mindenképpen le kell győzni ebben a szezonban negyedjére is a Nyíregyházát – a 2022-23-as szezonban ugyanis mindhárom eddigi összecsapást megnyertük a Blue Sharks ellen.

A szombaton 18 órától kezdődő mérkőzést Nagy Viktor, Ádám József és Győrfy Rúben vezeti majd. A Continental Arénába ellátogató szurkolóink online, valamint a helyszínen is megvehetik a jegyüket, viszont a helyszínen csak készpénzzel lehet fizetni.

(Fotó: Faragó Imre)