A ZTE-t fogadjuk szerdán

Az odavágón fájó meccsen szenvedtünk vereséget a zalaiaktól.

Hazai mérkőzéssel folytatódik az alapszakasz hajrára számunkra: szerdán 19.15-től a 21. fordulóban a Zalaegerszeg csapatát fogadjuk.

A zalaiak egy hete léptek pályára, akkor a Pécs vendégeként kétszeri hosszabbítást követően szenvedtek vereséget – ez volt a ZTE első elveszített mérkőzése, mióta a horvát szakember, Ante Nazor vette át a csapat vezetését. Mindezzel együtt is tíz győzelemmel és tíz vereséggel áll aktuális ellenfelünk a bajnokságban.

Számunkra nem jól sikerült a Debrecen elleni mérkőzés, hiszen védekezésben nem találtuk az ellenszert a DEAC játékára. A ZTE többször dobott már száz pont felett egy-egy bajnokin, így ahhoz, hogy győztesen hagyhassuk el a pályát szerdán este, mindenképpen feszes védekezésre lesz szükség.

Jelenleg három győzelem a hátrányunk az előttünk álló Kaposvárral szemben, ahhoz azonban, hogy minél kedvezőbb helyzetből vághassunk neki a középszakasznak, az ilyen hazai mérkőzéseket, mint a ZTE elleni, mindenképp hoznunk kellene.

Az ősszel emlékezetes meccset játszott egymással a két csapat: bár 19 ponttal is vezettünk, végül nem tudtuk megnyerni a találkozót.

A szerdán 19.15-kor kezdődő mérkőzést Cziffra Csaba, dr. Mészáros Balázs és Lengyel Ádám József sporttársak vezetik, míg ellenőrként Farkas János működik közre.

(Fotó: Frank Yvette)