Ante már jobban van

Hasonló küzdés és játék kell a folytatásban.

– Most már minden rendben – kezdte Ante Krapic, horvát légiósunknak ugyanis egy ütközést követően korábban ért véget a Falco elleni mérkőzés, mivel sérülés miatt nem tudta folytatni a játékot. – Váradi Benedek eltalálta az arcomat a könyökével, ezért mentem le, de mostanra szerencsére rendben vagyok – tette hozzá.

Krapic 20 pontot és hat kiharcolt faultot jegyzett a Falco ellen, és remek teljesítményt nyújtott a bajnokcsapat ellen – akár még izgalmasabb is lehetett volna a végjáték, ha pályán tud maradni.

– Amikor 100 pontot kapsz egy meccsen, az nem mondható jónak, ez történt velünk Pécsett is. Az egész meccsen küzdöttünk, de a Falco megbüntette a hibáinkat, és nem kérdés, jobbak voltak. Ha azonban így játszunk és küzdünk, ahogy tettük azt a Falco ellen, akkor úgy gondolom, megverhetjük a Kecskemétet. Védekezésben jobban kell teljesítenünk, 75 pont alatt kell tartanunk ellenfelünket, ha ez megvan, akkor bárki ellen lehet esélyünk. Köszönjük a szurkolóink biztatását a Falco ellen, számítunk rájuk legközelebb is! – összegzett Ante Krapic.

Ahogy arra Ante is utalt, csapatunk legközelebb ismét hazai pályán játszik, október 12-én ugyanis a Kecskemétet fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban.

(Fotó: Kuklis István / delmagyar.hu)