Az Arena Savariában folytatjuk

Ezúttal vasárnap este lépünk pályára.

Papíron az alapszakasz utolsó, 26. fordulóját rendezik a hétvégén – azonban az időpont-módosítás miatt mégsem a Falco KC Szombathely elleni idegenbeli találkozó lesz a bajnokság első szakaszának utolsó találkozója számunkra.

Ahhoz a Falcóhoz látogatunk, amelynek felsőházi tagsága már biztos, és mindössze az a kérdés, hogy hanyadik helyen megy bele a középszakasz felsőházi küzdelmeibe Gasper Okorn együttese. Az Arena Savariában nyerni nem egyszerű feladat – idén ez mindössze egyetlen csapatnak, a Körmendnek sikerült március 16-án.

Számunkra ugyanakkor még nagyobb tét akad: ha a középházat már nem is érhetjük el, de nagyon nem mindegy, milyen eredménnyel érkezünk meg az alsóházi küzdelmekre, hiszen a Kaposvár és a Sopron is három-három győzelemmel áll előttünk a tabellán. Vágvölgyi Ákoson kívül a többiek várhatóan vállalni tudják a játékot az utolsó márciusi bajnokin.

U20-as csapatunk már biztosította helyét a nyolcasdöntőben: azonban az még nyitott kérdés, hogy hanyadik helyen jutnak be a döntőbe Kiss Zsolt tanítványai. Tekintettel arra, hogy ebben a fordulóban Pécs-Debrecen meccset rendeznek, akár az is eldőlhet, hogy biztos első helyen jut tovább a csapat.

A vasárnap 18 órakor kezdődő Falco KC Szombathely-Naturtex-SZTE-Szedeák mérkőzés játékvezetői Tőzsér Dénes Kelemen, Praksch Péter és Goda László lesznek, míg ellenőrként Várhalmi Zsolt László működik közre.

Így várja a meccset Wirth Ádám!