Az elődöntőbe juthatunk pénteken

Jön az ASE elleni párharc harmadik meccse, lezárhatjuk a negyeddöntőt.

A kedden, idegenben aratott sikerünk után egyetlen győzelemre kerültünk attól, hogy bejussunk az elődöntőbe: ezt a lépést pénteken meg is tehetjük, hiszen ha a harmadik meccset is megnyerjük, akkor már ott leszünk a legjobb négy között. Pénteken 18 órakor ismét az újszegedi sportcsarnokban fogadjuk a Paksot, a negyeddöntő harmadik mérkőzésén.

Jó pozícióban vagyunk, de nincs még vége a párharcnak. A rájátszásban minden meccs más, remélem, hogy ugyanolyan koncentráltak tudunk maradni, mint az első két találkozón. Óriási sansz előtt állunk, hogy befejezzük a szériát. Erre három lehetőségünk van, de persze az elsőt máris szeretnénk kihasználni – nyilatkozta Szrecsko Szekulovics, csapatunk edzője.

Pénteken már nem Dzunics Braniszlav irányítja a Paksot, ő ugyanis a keddi meccset követően lemondott. Az ASE-t így a párharc harmadik meccsén Jan Pavlik vezeti majd.

A párharc első két meccsén végig koncentrált, jó játékot nyújtottunk, és mindkét alkalommal magabiztos győzelmet is szereztünk. Bár könnyű ezt mondani, de pénteken nincs más dolgunk, csak ugyanezt nyújtani: a harmadik győzelemmel pedig lezárhatjuk a párharcot, és fennállásunk során először juthatunk be a bajnoki elődöntőbe.

Amennyiben ez nem sikerül, akkor sincs minden veszve: a sorsolás szerint hétfőn 18 órakor jön a negyedik mérkőzés.

(Fotó: Sahin-Tóth István)