Az első győzelmünkre törünk

A Jászberényt fogadjuk az ötödik fordulóban.

Fontos mérkőzéssel folytatódik a bajnokság számunkra: szombaton ugyanis a Jászberény csapatát fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban.

Két olyan csapat találkozik, amely egyaránt győzelem nélkül áll még a bajnokságban, azaz mind a négy eddigi bajnokiját elveszítette. A Jászberény a Soprontól és a Pécstől odahaza, míg a Szolnoktól és a Pakstól idegenben szenvedett vereséget. A korábbi trénerünk, Nikola Lazics által irányított jászságiak kerete a nyáron szintén átalakult: a tavalyi légiósok közül Nemanja Alekszandrov és Djordje Pantelics maradtak, míg a magyarok közül Kerpel-Fronius Balázs éppen csapatunkhoz szerződött.

Négy mérkőzés elteltével természetesen egyre fontosabb, hogy megszerezzük első győzelmünket – már csak azért is, mert a november folyamán három idegenbeli mérkőzés is vár ránk, többek között a Körmend otthonában.

– Nem szabad, hogy felvegyük a Jászberény ritmusát, veszélyes, kellemetlen csapatról van szó, ezt mindenképp el kell kerülnünk. Védekezésünkön van még miben fejlődnünk, ez lehet a kulcs a szombati mérkőzésen – fogalmazott a találkozót megelőzően Andjelko Mandics, csapatunk vezetőedzője.

A szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzés játékvezetői Földházi Tamás, Minár László és Nepp László sporttársak lesznek, míg ellenőrként dr. Gincsai János működik közre.

(Fotó: Faragó Imre)