Az év utolsó meccse jön

Meghálálnánk szurkolóink bizalmát.

Vasárnap a Falco KC Szombathely lesz csapatunk utolsó 2018-as ellenfele. Csütörtökön sikerült megtörni a negatív szériánkat, hat meccs után sikerült győznünk – az évzáró találkozón szeretnénk meghálálni kitartó szurkolóink biztatását, azt, hogy ebben a helyzetben is rengetegen csapatunk mellett álltak, és remek hangulatot teremtettek a csarnokban.

A Falco számára még a kupaindulás szempontjából is van tétje a vasárnapi mérkőzésnek: mi már sajnos biztosan nem leszünk ott a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A sárga-feketék hét győzelemmel és öt vereséggel állnak a bajnokságban, eddig idegenben a Paks csapatát tudták legyőzni – a legutóbbi játéknapon pedig a TF Budapest ellen arattak nagyon sima, 91-48-as győzelmet. A Falcóból biztosan hiányozni fog Evan Bruinsma: az amerikai erőcsatár sérvműtétjét követően már edzésbe állt, de visszatérésére még várnia kell a szombathelyi csapatnak.

Hétközi sikerünkkel beértük a Kaposvárt a tabellán, az Alba Fehérvár pedig csupán egy győzelemmel számlál többet csapatunknál. Amennyiben a Sopron ellen mutatott remek csapatjátékot sikerülne nyújtanunk vasárnap is, úgy ismét lehet esélyünk a győzelemre – ehhez persze ismét az a koncentrált játék kell, amit a soproniak ellen láthattunk csapatunktól.

A vasárnap 18 órakor kezdődő találkozón Győrffy Pál Attila, Pozsonyi László és Balogh Gyula működik közre játékvezetőként, Farkas János pedig ellenőrként dolgozik a mérkőzésen. Vágvölgyi Ákos így várja a Falco elleni mérkőzést:

(Fotó: Karnok Csaba / Délmagyarország)