Bő egy hónap után ismét a Körmenddel játszunk

December elején találkoztunk a vasi csapattal legutóbb.

Szombaton 18 órától idegenbeli meccsel folytatjuk a szereplésünket a bajnokságban: a Kecskemét elleni sikert követően ezúttal a Körmend vendégei leszünk.

Friss emlékeink lehetnek ellenfelünkről, hiszen december 7-én találkoztunk velük az újszegedi sportcsarnokban. Akkor a Körmend 79–74-re nyert, ám a háromszoros bajnokcsapat keretében ahhoz képest már nincs ott Brandon Parrish és Mike Moore sem, utóbbi Spanyolországba távozott. Helyükre két amerikai kosaras érkezett, Justin Edwards korábban is játszott már Körmenden, míg Eric Adams Jr. szombaton debütálhat a csapatban. Ellenfelünk legutóbb egy 32 pontos vereségbe szaladt bele Zalaegerszegen, ahol 109–77-re maradtak alul, és utóbbi öt meccsükből egyet, az Oroszlány elleni hazait tudták megnyerni azóta, hogy ellenünk arattak sikert az újszegedi sportcsarnokból.

Debütálóból nálunk is lesz szombaton, hiszen Kassim Nicholson első meccsét játszhatja csapatunkban, az amerikai légiós papírjai rendben vannak.

Körmenden sohasem egyszerű nyerni, idén ez csak a Falcónak, és a Kecskemétnek sikerült a bajnokságban, ugyanakkor december elején is szoros meccset játszottunk a Körmenddel.

A szombaton 18 órától kezdődő mérkőzést a mindiGO Sport élőben közvetíti, a találkozót Tőzsér Dénes Kelemen, Goda László és Balog György Attila vezeti majd.

(Fotó: Faragó Imre)