Egyre jobban van a kapitányunk

Balogh Szilárd a Körmend elleni találkozót bizonyára kihagyja, de jövő héten már újra pályára lépne.

A Szolnok elleni mérkőzés elején szenvedett bokasérülést Balogh Szilárd: csapatkapitányunk nem is tudott visszatérni a pályára, és mint később kiderült, részleges bokaszalag-szakadása van.

Napról-napra sokat változik az állapotom, de jól érzem magam. Pénteken már gyógytornán vettem részt, mostanra tudok sétálni, de a futást még nem erőltettem. A Körmend ellen még bizonyára nem játszom, de jövő héten, az NKA Pécs ellen viszont már szeretnék pályára lépni – mondta állapotával kapcsolatban Balogh Szilárd.

Nem emlékszem igazán a pillanatra, egy gyors indítás után egy rossz kitámasztásnál aláfordult a bokám. Ott úgy éreztem, nem olyan rossz a helyzet, de a meccs után nagy fájdalmat éreztem. Volt már problémám ezzel a bokámmal, de jók a szalagjaim és a genetikám, így nincs nagy gond. Elkezdtem egy új diétát is, amitől azt remélem, hamarabb lemegy a gyulladás, és azt gondolom, annak a külön munkának is lehet szerepe abban, hogy nem lett komoly sérülés, amelyet Pelyhe Árpád erőnléti edzővel végeztünk a nyáron – tette hozzá csapatkapitányunk.

A szombati, Egis Körmend elleni idegenbeli mérkőzést tehát csapatkapitányunk nélkül kell majd megvívnunk, a 17 órától kezdődő meccset az M4 Sport élőben közvetíti.

(fotó: Faragó Imre)