Egyszer már sikerült itthon

Ismét az egyenlítés reményében lépünk pályára.

Hétfőn 18 órától a bajnoki elődöntő negyedik mérkőzésén fogadjuk a Falco KC Szombathelyt: a párharc 2-1-es Falco előnyről folytatódik az újszegedi sportcsarnokban.

Legutóbb itthon sikerült legyőznünk Gasper Okorn együttesét, ám a pénteki, harmadik mérkőzést ismét a Falco nyerte: a helyzet ezáltal egyszerű vált, ha nem tudunk nyerni hétfőn este, akkor a Falco jut be a döntőbe.

– Más szituációban vagyunk, de mi a legvégsőkig harcolunk, nem adjuk fel. El akarunk menni még egyszer Szombathelyre! Kemény mérkőzést várok hétfőn. Sajnos annak ellenére, hogy jól kezdtünk pénteken, gyenge teljesítményt nyújtottunk, a Falco pedig nagyon keményen védekezett. Dominálták a mérkőzést, biztos vagyok benne, hogy ennél tudunk jobban játszani, hazai pályán pedig megpróbáljuk kiharcolni az ötödik meccset. Nagy újdonságokra már nincs idő, a regenerálódás a fontos – mondta a meccs előtt Szrecsko Szekulovics, csapatunk edzője.

Szurkolóink számára fontos információ, hogy a pénztár 16 órakor nyit, a belépésre pedig az újszegedi sportcsarnok főbejáratán lesz lehetőség. A mérkőzésre védettségi igazolvány és egy fényképes dokumentum felmutatása mellett lehet belépni.

(Fotó: Bálizs Zsuzsa)