Elkezdtük a felkészülést

Egy közös futballal kezdődött a felkészülési időszak, keddtől napi két edzés vár a fiúkra.

Hétfőn délután először találkoztak a keret tagjai: itt voltak az újak, Cohill Eric, Laluska Bence, Mucza Tamás és Zsíros Péter, valamint bemutatkozhatott a játékosoknak új másodedzőnk, Nemes Péter is.

Szintén itt volt a Nyíregyházán nevelkedett, 2004-es születésű Mokánszki Milán, aki a Szegedi Tudományegyetemen folytatja tanulmányait, ő tavaly az U20-as bajnokságban játszott a szabolcsiak színeiben. Mellette próbázóként érkezett Promise Udemezue, a 2005-ös születésű, hármas és kettes poszton bevethető játékos Nigériából indult, a fehérvári utánpótlást követően a DEAC-ban is megfordult, a legutóbbi szezont pedig a Piros csoportos Veszprémnél töltötte.

Kezdésként Nikola Lazics szólt pár mondatot a kosarasokhoz, majd az új szezon első edzését egy közös, jó hangulatú futballmeccs nyitotta, az új csapatkapitány, Balogh Szilárd vezetésével a “régiek” az újakat hívták ki egy meccsre – végül az újak nyertek, miután Mucza Tamás találataira már nem volt válasza a régieknek.

Keddtől már napi két edzés vár a játékosokra, Pelyhe Árpád erőnléti edző kemény programot állított össze a fiúknak. Ami a stábot illeti, visszatért a csapathoz masszőrként Rózsa Katalin, aki immáron édesanyaként látja el ezt a feladatot.

Az első felkészülési meccset augusztus 24-én játsszuk, amikor is a MAFC vendégei leszünk felkészülési mérkőzésen.

Az első edzésen résztvevők névsora:

Balogh Szilárd, Bella Ádám, Bognár Kristóf, Cohill Eric, Csornai Csaba, Laluska Bence, Mokánszki Milán, Mayer Ákos, Mucza Tamás, Polányi Kristóf, Promise Udemezue, Zsíros Péter.