Ez még nem tétre megy

A play-out előtt még egyszer megmérkőzünk a TF Budapesttel.

Pénteken utolsó mérkőzésünket játsszuk az alsóházi középszakaszban: 18 órától az a TF Budapest lesz az ellenfelünk, amellyel majd a play-outot is játsszuk – ám ez a találkozó még nem számít a bennmaradás szempontjából.

A szezon hátralévő meccsein már csak a TF lesz az ellenfelünk: azonban az még nem ismert, hogy mindez pontosan hány mérkőzést jelent. Annyi biztos, hogy a sorozat első mérkőzését pénteken játsszuk az újszegedi sportcsarnokban, majd egy héttel később a felek újra találkoznak Szegeden: ám ekkor már a play-out keretein belül.

Ami a mostani meccset illeti, mindkét gárda győzelmekkel melegített az egymás elleni mérkőzésre, a TF ráadásul zsinórban három győztes meccs után érkezik hozzánk – igaz, április 28. óta nem lépett pályára, míg mi kedden az Alba Fehérvár elleni idegenbeli sikert követően játszunk újra. Függetlenül a mostani összecsapástól, az is biztos, hogy nálunk van a pályaelőny a párharc során – ettől függetlenül persze közel sem mindegy, milyen eredményt hoz az alsóház utolsó meccse, és milyen szituációból várhatjuk majd a jövő szombati mérkőzést.

A pénteken 18 órakor kezdődő mérkőzést (amelyre ingyenes a belépés) Papp Péter, Kovács Nimród és Vida József sporttársak vezetik, míg ellenőrként Faidt Mihály dolgozik.

Révész Ádám várakozása a TF Budapest elleni meccs előtt!