Folytatni szeretnénk

Szombaton 19 órától a DEAC vendégei leszünk.

A bajnoki szünetet követő első idegenbeli meccs vár ránk szombaton 19 órától, amikor is a DEAC otthonában lépünk pályára.

Mi győzelemből érkezhetünk erre a mérkőzésre, hiszen legutóbb sikerült nyernünk a Kaposvár ellen – utolsó bajnokiját szintén megnyerte a Debrecen is, csakhogy a hajdúságiak legutóbb február 11-én léptek pályára. Éppen ez lehet a találkozó egyik érdekessége: mekkora jelentőséggel bír majd az, hogy a hazaiak régóta nem léptek pályára tétmeccsen, míg csapatunk egy győztes bajnokiból érkezik az összecsapásra.

A másik a DEAC másodedzője, Andjelko Mandics lehet: “Ducát” nem kell bemutatni a szegedi szurkolóknak, hiszen két és fél éven keresztül irányította csapatunkat. Még éppen az ő vezetésével játszottunk ősszel a DEAC ellen, amikor hosszabbítás után, 102-100-as vereséget szenvedtünk – most viszont már a DEAC kispadján láthatjuk őt, hiszen már a debreceniek másodedzőjeként dolgozik.

A DEAC odahaza jó mérleggel bír, csupán három vereséget szenvedett, a Paks, a Falco és az Oroszlány tudott nyerni az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban.

Abban bízunk, hogy ahogy a Kaposvár ellen sikerült játszanunk, azt tovább tudjuk vinni szombatra is, és tovább harcolhatunk azért, hogy minél kedvezőbb helyzetből várhassuk majd a középszakasz küzdelmeit.

A szombaton 19 órakor kezdődő mérkőzést Győrffy Pál Attila, Ádám József és Balog György Attila sporttársak vezetik, míg ellenőrként Balogh László György működik közre.

(Fotó: Frank Yvette)