Hamar beilleszkedett irányítónk

Desmond Washington dupla-duplával mutatkozott be a szegedi közönségnek.

A DEAC elleni győzelem alkalmával dupla-duplát jegyzett Desmond Washington: irányítónk ugyanis 13 pontja mellett 12 gólpasszt osztott ki. Centerünkkel, Tyler Robersonnal úgy tűnt, hamar megértették egymást, hiszen több támadásunkat is ők ketten fejezték be.

– Nem érzem még magam száz szálékosan a csapatban, de nagyon sokat dolgoztam a nyáron. Kiváló közegbe, remek srácok közé kerültem, könnyű közöttük élvezni a játékot. Nem ismertem korábbról Tylert, de remek játékos, és igyekszem kihasználni ezt, és könnyű helyzetekbe hozni őt – összegzett Desi.

Az amerikai játékmester szűk egy hete érkezett csapatunkhoz.

– A nyarat az Egyesült Államokban töltöttem, így még nem álltam át teljesen az európai időzónára, a hat óra eltolódás nem egyszerű helyzetet teremt. Azért dolgozunk, hogy edzésről-edzésre, napról-napra jobbak legyünk: szeretnénk a lehető legjobb eredményt elérni idén – tette hozzá irányítónk, aki hazánkról néhány barátjától szép dolgokat hallott korábban.

Csapatunk a bajnokságot október 5-én, a Zalaegerszeg ellen kezdi majd, így szűk két hetünk van még a rajtig.

– Biztos vagyok benne, hogy készen állunk majd az első meccsre. Néhány apró dolgon még javítanunk kell, de a hátralévő időszakban ezeken dolgozunk majd – mondta Washington.