Hazai debütálás

Szerdán 18 órától végre hazai meccs vár ránk.

Március 11-e óta nem játszottunk hazai pályán: a Zalaegerszeg elleni győzelem óta több mint hét hónap telik el, mire csapatunk ismét az újszegedi sportcsarnokban léphet pályára bajnoki mérkőzésen.

Szerdán 18 órától azonban véget ért ez a hosszú időszak is, hiszen a Sopron KC lesz az ellenfelünk a negyedik fordulóban: nekünk ez lesz az idei második meccsünk, ellenfelünk pedig harmadjára lép pályára ebben a szezonban. A hűség városának csapata hozzánk hasonlóan legyőzte a Jászberényt, míg az Oroszlány elleni idegenbeli meccsen a nyitófordulóban hosszabbítást követően maradt alul.

2017 óta nem kezdtük két győzelemmel a bajnokságot: akkor a Debrecent idegenben, majd idehaza a Zalaegerszeget győztük le, azóta nem sikerült két sikerrel kezdeni a szezont – erre nyílik most esélyünk szerdán este.

A keret jó hangulatban készül, mindenki egészséges – jelen helyzetben ez a legfontosabb.

Szurkolóink jegyeiket az újszegedi sportcsarnok Temesvári körút felőli, oldalsó bejáratánál vásárolhatják meg, a főbejáratot csak a játékosok és a stábtagok használhatják. A beléptetésnél kötelező testhőmérséklet-mérést végeznek, 37,5 foknál magasabb testhővel pedig nem lehet bejönni a mérkőzésre. A meccs során mindenki számára kötelező a maszk viselése, illetve kérjük, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket!

A szerdán 18 órakor kezdődő mérkőzést Kapitány Gellért, Győrffy Pál Attila és Goda László sporttársak vezetik, ellenőrként pedig Téczely Tamás működik közre.

(Fotó: kosarsport.hu)