Ismét hazai pályán

Ajándékokkal várjuk a drukkereinket.

Újabb hazai mérkőzést játszunk, a harmadik fordulóban ezúttal a Kecskemét ellen játszunk hazai pályán.

Az első két fordulóban nem volt könnyű dolgunk, hiszen előbb a bronzérmes Pécs, majd a bajnok Falco volt az ellenfelünk: ezúttal viszont egy olyan találkozó előtt állunk, amelyen nagyobb esélyünk mutatkozik a győzelemre.

Ahogy arra Andjelko Mandics is felhívta a figyelmet, bár a Kecskemét kerete is változott a nyáron, a csapat magja továbbra is együtt maradt – valamint ott lesz a csapatban Révész Ádám, aki éppen csapatunkból igazolt a KTE-hez.

Szeretnénk megszerezni szezonbeli első győzelmünket – ehhez bizonyára jobb védekezést kell bemutatnunk, mint az első két találkozón.

A mérkőzésen a helyszínen buzdítanak bennünket a makói Kálvin téri általános iskola tanulói: nemrég náluk jártunk egy közös testnevelés-órán, a fiatalok pedig most a csarnokban drukkolnak majd csapatunknak.

A találkozó előtt játékosaink Naturtex-ajándékokat osztanak majd a szurkolók számára, így a szerencsések értékes termékekkel térhetnek haza a mérkőzésről.

A szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzésen Praksch Péter, Söjtöry Tamás és Rácz Zsolt fújja a sípot, míg ellenőrként Balogh László működik közre.

(Fotó: Kuklis István)