Itthon debütálhat irányítónk

Ryan Woolridge megérkezett Szegedre, és már edzett is csapatunkkal.

Egy picit fáradt vagyok, mert sokat késett a gép, de ezen túl minden rendben – kezdte első szegedi edzése előtt új irányítónk, Ryan Woolridge, aki csütörtökön hajnalban érkezett meg Szegedre, délelőtt pedig már be is kapcsolódott csapatunk edzésmunkájába.

A 26 éves kosaras tavaly az NBA második ligájában, a G-League-ben szereplő Oklahoma City Blue csapatában játszott, de korábban már két európai csapatnál, a német Bundesligában szereplő Medi Bayreuthban, és a görög élvonalbeli Iraklisz Szalonikiben is játszott, a Szedeák a harmadik európai klubja.

Gyerekként szinte minden sportágat kipróbáltam, a baseball is jól ment, de a kosárlabdát sokkal jobban szerettem, így nem volt számomra kérdés, hogy a kosárlabdát választom – mesélt Ryan arról, hogy került kapcsolatba a sportággal.

Az irányító első meccsét szurkolóink is láthatják, hiszen szombaton 16 órától a DEAC csapatát fogadjuk felkészülési mérkőzésen az újszegedi sportcsarnokban.

A céljaim? A győzelmek! Igyekszek minden mérkőzésen a legjobban teljesíteni, az edző elképzelése és utasítása szerint játszani, és minél több mérkőzésen győzelemhez segíteni a csapatot – zárta irányítónk.