Itthon egyenlítenénk

Szombaton jön a negyeddöntős párharc második meccse.

Nem sikerült bravúrt végrehajtanunk, a Falco nyerte a negyeddöntő első meccsét az Arena Savariában. A különbség másodlagos, hiszen minden győzelem ugyanannyit ér: a szerdai meccs után tehát 1–0-ás hátrányból várhatjuk a második mérkőzést.

Szombaton 19.15-kor hazai pályán küzdhetünk meg azért, hogy 1–1-el térjünk vissza kedden Szombathelyre. Ehhez azonban mindenképpen jobban kell védekezzünk, hiszen szerdán is láthattuk, ha a Falco lendületbe jön, képes az extra támadójátékra, erre pedig nagyon nehéz válaszolni.

A már korábban is említett márciusi kupameccsen is például 80 pont alatt tudtuk tartani a szombathelyieket, akik akkor ugyan tetemes hátrányból jöttek vissza, de a végén helyén volt a szívünk, és sikerült behúzni a negyeddöntőt. Most ez persze egy másik szituáció, hiszen a rájátszásról van szó, ez az egy meccs ugyan nem dönt semmiről – a jelentősége viszont mégis nagy, hiszen nem mindegy, hogy 1–1-ről vagy 0–2-ről folytatódik a párharc kedden.

A szombaton 19.15-kor kezdődő mérkőzésen számítunk szurkolóink segítségére, az egész szezon során rengeteg energiát kaptunk a drukkereinktől, segítségükkel pedig meglehet az egyenlítés! A mérkőzést Benczur Tamás, Tőzsér Dénes Kelemen és Fodor Attila vezetik majd, míg ellenőrként Bogárdi János dolgozik.