Itthon egyenlítenénk

Már szurkolóink is jelen lehetnek a keddi, Falco elleni elődöntőn.

Elveszítettük az elődöntő első meccsét a Falco KC Szombathely vendégeként – kedden 18 órától viszont hazai pályán próbálhatunk meg javítani, és egyenlíteni a párharcban.

Ehhez bizonyára jobb játékra lesz szükségünk, mint amit az Arena Savariában mutattunk: a szombathelyiekkel szemben ebben az idényben eddig így már háromszor játszottunk, és eddig mindhárom meccsen alulmaradtunk.

– A Falco az első mérkőzésen szinte hiba nélkül játszott. Egy picit görcsösek voltunk, és túlságosan tiszteltük az ellenfelünket. Mi nem tudtunk annyi gyors támadást vezetni, mint a Falco, és a távoli dobásaink sem ültek, gyengén dobtunk kintről. Bár voltak szoros pillanatok, mentálisan nem volt bennünk annyi erős, hogy fordítsunk, Szombathelyen nagyon nehéz nyerni. Fontos, hogy ez a csapat Govens kivételével nem játszott még elődöntőt. Láttam a játékosokon, hogy nagyon akarnak, ezzel nem volt gond. A kritikus pillanatokban jobban kell koncentrálnunk. Meg szeretnénk védeni a hazai pályánkat – mondta a meccs előtt Szrecsko Szekulovics, csapatunk vezetőedzője, akivel kapcsolatban eldőlt, hogy a következő szezonban is ő ül majd a Naturtex-SZTE-Szedeák kispadján.

A kedden 18 órakor kezdődő mérkőzésre szurkolóink az újszegedi sportcsarnok főbejáratán, illetve a főbejárat melletti oldalső lépcsőn léphetnek be. A mérkőzés megtekintésére kizárólag védettségi igazolvány felmutatásával van lehetőség, ez pedig csak arcképes igazolvánnyal (útlevél, személyi igazolvány) együtt jogosít a belépésre. A dokumentumokat a bejáratoknél ellenőrzik majd, így a beléptetés hatékonyságának érdekében arra kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen az újszegedi sportcsarnokba. Védett személy felügyelete alatt álló, 18 évnél fiatalabb szurkoló csak abban az esetben tekintheti meg a mérkőzést, amennyiben arcképes igazolvánnyal igazolja életkorát. Jegyek kedden 16 órától válthatóak az újszegedi sportcsarnokban.

A sportolók és a stábtagok biztonságát szem előtt tartva kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzés teljes időtartama alatt viseljenek maszkot, használják a bejáratoknál elhelyezett kézfertőtlenítőket és mellőzzék a játékosokkal, edzőkkel való érintkezést (kézfogás, pacsi)!

Nézőinket arra kérjük, hogy időben érkezzenek, mert ha az ülőhelyek betelnek, csak álló elhelyezést tudunk
biztosítani számukra.

(Fotó: Frank Yvette, Délmagyarország)