Itthon javíthatunk

Pénteken 18 órától a Kaposvárt fogadjuk.

Két elveszített mérkőzést követően pénteken újabb hazai találkozó vár csapatunkra: 18 órától a Kaposvár lesz a vendégünk az újszegedi sportcsarnokban.

Ellenfelünk legutóbb a Sopron ellen tudott győzni (82–80), viszont idegenben eddig egy győzelme és hét veresége van, Jászberényből tudtak győztesen távozni. Egyszer már találkoztunk velük az idei szezonban, akkor egy pontszegény mérkőzésen nyerni tudtunk a Kaposvár Arénában. (64–51)

Ellenfelünknél több ismerős játékost is találhatunk: Morris Curry és Milos Miliszavjlevics tavaly még csapatunkban pattogatott, Révész Ádám pedig nálunk nevelkedett – de rajtuk kívül a nemrég kinevezett tréner, Nikola Lazics is bír szedeákos múlttal, vezetésével jutottunk be a rájátszásba, míg 2017-ben bronzérmet nyertünk a magyar kupában.

Két vereség után próbálunk javítani pénteken este, legutóbb a Falco ellen, valamint előtte, az Oroszlány otthonában kaptunk ki, mérlegünk így 11–6-ra módosult. Ezúttal nem volt hétközi bajnokink, így volt pár napunk felkészülni a pénteki mérkőzésre.

– Nehéz mérkőzésre számítok, de ha jól működik majd a védekezésünk, akkor nyerhetünk itthon. Hazai pályán fontos találkozó lesz a Kaposvár elleni, ahol szeretnénk javítani és győzni – mondta a mérkőzés előtt Szrecsko Szekulovics, csapatunk edzője.

A pénteken 18 órakor kezdődő mérkőzés előtt 15.15-től az U20-asok is összecsapnak, a mieink ellenfele a 6-5-el álló Kaposvár korosztályos csapata lesz. A fiatalokra húzós napok várnak, hiszen múlt vasárnap nem játszottak a Falco ellen, ezt a meccset most vasárnap pótolják majd.