Jászberényben kezdjük a szezont

A harmadik fordulóval számunkra is elkezdődik a bajnokság.

Két elmaradt mérkőzést követően vasárnap, a Jászberény vendégeként már mi is bemutatkozhatunk az NB I/A csoport 2020-21-es idényében.

Ellenfelünk eddig egy meccset játszott már a szezonban, szerdán a Sopron ellen a szünetben már 30 pontos hátrányban voltak, végül 92–83-as vereséget szenvedtek. A nyáron ellenfelünk kerete szintén átalakult, bár sikerült megtartaniuk a tavalyi játékosok közül többek között az amerikai légióst, Brandon Pennt, és Aleksza Brabklics is továbbra is a JKSE-ben pattogtat.

– Nem egyszerű helyzet ez, hogy kétszer is az utolsó pillanatban marad el a meccsünk, hiába készültünk fel az ellenfélből, végül nem tudtunk játszani. Motiváltak maradtunk, vasárnap pedig nyernünk kell, szeretnénk győztesen kezdeni a bajnokságot – nyilatkozta a vasárnapi mérkőzésről Balogh Szilárd, csapatunk játékosa.

Kerettagjaink közül Keller Iván már a társakkal gyakorolt az elmúlt napokban.

Az elmúlt években rendre kiélezett, parázs csatákat hozott ez a párosítás: tekintettel arra, hogy ez lesz csapatunk első idei mérkőzése, minden bizonnyal ez most sem lesz másképp, a Berény pedig ezen a találkozón debütálhat hazai közönsége előtt az új szezonban.

A vasárnap 18 órakor kezdődő mérkőzést Földházi Tamás, Farkas Gábor és Major Ádám sporttársak vezetik, az ellenőr Fekete László lesz.