Javítanánk a Kecskemét ellen

Nehéz helyzetben, de pozitívan várjuk a szerdai mérkőzést.

Szerdán 18 órától újabb hazai mérkőzés vár csapatunkra, ellenfelünk ezúttal a KTE-Duna Aszfalt csapata lesz.

Nem sikerült a bravúr legutóbb, nem tudtuk megállítani a Körmendet. Sok időnk nincs azonban, ugyanis szerdán már itt az újabb hazai bajnoki, amelyet a Kecskemét ellen vívunk. A hétvége eredményei nem nekünk kedveztek, hiszen a Kaposvár és a Sopron is nyerni tudott, azaz mindkét gárda immáron négy győzelemmel számlál többet nálunk – azaz gyakorlatilag csak matematikai esély maradt a középházi tagságra.

Éppen ezért (is) lenne fontos, hogy megszakítsuk az öt meccse tartó nyeretlen szériánkat. Ha nem is tudjuk az alapszakasz végéig utolérni az előttünk álló együtteseket, minden győzelemnek komoly jelentősége lehet még az alsóházi küzdelmeket illetően.

A Kecskemét pénteken a TF Budapestet győzte le hazai pályán (78-68), előtte a Jászberénytől kapott ki saját közönsége előtt (67-72), viszont a legutóbbi idegenbeli meccsét Sopronban meg tudta nyerni (73-72)

A két csapat általában igen szoros meccseket vív egymással, minden bizonnyal most sem lesz ez másképp: ilyen volt az őszi, kecskeméti meccs is, ahol bár a végjátékig szoros volt az állás, végül 83-78-ra a KTE győzött.

Csapatunk keretéből mindenki bevethető, így teljes kerettel állhatunk fel a szerda esti mérkőzésre. A 18 órakor kezdődő mérkőzést Győrffy Pál Attila, Török Róbert és Nagy Viktor vezeti, míg ellenőrként Valovics István működik közre.

(Fotó: Karnok Csaba / Délmagyarország)

Ezt várja a meccstől Kerpel-Fronius Gáspár!